Cazare Vila Laura din Busteni

Oferta de cazare la Vila Laura 2 stele din Busteni preturi tarife 2021. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Vila Laura Busteni facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2021 Revelion 2022 Paste 2021 .

Oferte cazare Busteni 2021

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Vila Laura

Capacitate unitate :8 Camere (spatii ) cazare avand 30 locuri de cazare

Cazare la Vila Laura din Busteni judetul Prahova. Vila Laura din Busteni judetul Prahova dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str.telecabinei, Nr. 22 , Busteni, judetul Prahova

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str.telecabinei, Nr. 22 , Busteni, judetul Prahova

Alte unitati de cazare din Busteni

 
Cazare la Vila Mihail din Busteni judetul Prahova. Vila Mihail din Busteni judetul Prahova dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.
 
Cazare la Vila Martisor din Busteni judetul Prahova. Vila Martisor din Busteni judetul Prahova dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.
 
Cazare la Vila Lotru din Busteni judetul Prahova. Vila Lotru din Busteni judetul Prahova dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 26 locuri.
 
Cazare la Vila Leonida din Busteni judetul Prahova. Vila Leonida din Busteni judetul Prahova dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 21 locuri.
 
Cazare la Vila Jepi din Busteni judetul Prahova. Vila Jepi din Busteni judetul Prahova dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Laura si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .