Cazare Hotel Teilor din Căciulata

Oferta de cazare la Hotel Teilor 2 stele din Căciulata preturi tarife 2021. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Hotel Teilor Căciulata facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2021 Revelion 2022 Paste 2021 .

Oferte cazare Căciulata 2021

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Hotel Teilor

Capacitate unitate :60 Camere (spatii ) cazare avand 103 locuri de cazare

Cazare la Hotel Teilor din Caciulata Calimanesti judetul Valcea. Hotel Teilor din Caciulata Calimanesti judetul Valcea dispune de 60 camere ( spatii ) cu un total de 103 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Calea Lui Traian, Nr. 417 Caciulata, Calimanesti, judetul Valcea

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Calea Lui Traian, Nr. 417 Caciulata, Calimanesti, judetul Valcea

Telefon mobil

0250-750.270

Alte unitati de cazare din Căciulata

 
Cazare la Vila Brandusa din Caciulata Calimanesti judetul Valcea. Vila Brandusa din Caciulata Calimanesti judetul Valcea dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 
Cazare la Vila Randunica din Caciulata Calimanesti judetul Valcea. Vila Randunica din Caciulata Calimanesti judetul Valcea dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 
Cazare la Vila Ghiocelul din Caciulata Calimanesti judetul Valcea. Vila Ghiocelul din Caciulata Calimanesti judetul Valcea dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 
Cazare la Vila Flora din Caciulata Calimanesti judetul Valcea. Vila Flora din Caciulata Calimanesti judetul Valcea dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 
Cazare la Vila Themis din Caciulata Calimanesti judetul Valcea. Vila Themis din Caciulata Calimanesti judetul Valcea dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Hotel Teilor si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .