Cazare Vila M.i. Sian din Caransebes

Oferta de cazare la Vila M.i. Sian 2 stele din Caransebes preturi tarife 2021. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Vila M.i. Sian Caransebes facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2021 Revelion 2022 Paste 2021 .

Oferte cazare Caransebes 2021

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Vila M.i. Sian

Capacitate unitate :9 Camere (spatii ) cazare avand 18 locuri de cazare

Cazare la Vila M.i. Sian din Caransebes judetul Caras-Severin. Vila M.i. Sian din Caransebes judetul Caras-Severin dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Episcop N. Popeea, Nr. 4 , Caransebes, judetul Caras-Severin

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Episcop N. Popeea, Nr. 4 , Caransebes, judetul Caras-Severin

Telefon fix

0255-515.106

Telefon mobil

0255-515.106

Alte unitati de cazare din Caransebes

 
Cazare la Vila Palace din Caransebes judetul Caras-Severin. Vila Palace din Caransebes judetul Caras-Severin dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.
 
Cazare la Vila Yzadan din Caransebes judetul Caras-Severin. Vila Yzadan din Caransebes judetul Caras-Severin dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 13 locuri.
 
Cazare la Vila Yzadan - 2 din Caransebes judetul Caras-Severin. Vila Yzadan - 2 din Caransebes judetul Caras-Severin dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 28 locuri.
 
Cazare la Hotel Imperial din Caransebes judetul Caras-Severin. Hotel Imperial din Caransebes judetul Caras-Severin dispune de 27 camere ( spatii ) cu un total de 53 locuri.
 
Cazare la Hotel Geas Iv din Caransebes judetul Caras-Severin. Hotel Geas Iv din Caransebes judetul Caras-Severin dispune de 17 camere ( spatii ) cu un total de 34 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila M.i. Sian si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .