Cazare Hotel Dobrogea din Constanta

Oferta de cazare la Hotel Dobrogea 2 stele din Constanta preturi tarife 2021. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Hotel Dobrogea Constanta facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2021 Revelion 2022 Paste 2021 .

Oferte cazare Constanta 2021

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Hotel Dobrogea

Capacitate unitate :63 Camere (spatii ) cazare avand 147 locuri de cazare

Cazare la Hotel Dobrogea din Constanta judetul Constanta. Hotel Dobrogea din Constanta judetul Constanta dispune de 63 camere ( spatii ) cu un total de 147 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Bd. Alexandru Lapusneanu, Nr. 194 , Constanta, judetul Constanta

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Bd. Alexandru Lapusneanu, Nr. 194 , Constanta, judetul Constanta

Telefon mobil

0241-655.503

Fax

0241-655.503

Alte unitati de cazare din Constanta

 
Cazare la Vila Montana din Constanta judetul Constanta. Vila Montana din Constanta judetul Constanta dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Vila Villa Edel din Constanta judetul Constanta. Vila Villa Edel din Constanta judetul Constanta dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.
 
Cazare la Vila Min din Constanta judetul Constanta. Vila Min din Constanta judetul Constanta dispune de 18 camere ( spatii ) cu un total de 33 locuri.
 
Cazare la Vila Sky din Constanta judetul Constanta. Vila Sky din Constanta judetul Constanta dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.
 
Cazare la Vila Reyna din Constanta judetul Constanta. Vila Reyna din Constanta judetul Constanta dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Hotel Dobrogea si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .