Cazare Hotel Havana din Constanta

Oferta de cazare la Hotel Havana 3 stele din Constanta preturi tarife 2021. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Hotel Havana Constanta facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2021 Revelion 2022 Paste 2021 .

Oferte cazare Constanta 2021

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Hotel Havana

Capacitate unitate :18 Camere (spatii ) cazare avand 36 locuri de cazare

Cazare la Hotel Havana din Constanta judetul Constanta. Hotel Havana din Constanta judetul Constanta dispune de 18 camere ( spatii ) cu un total de 36 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Stefan Mihaileanu, Nr. 54 , Constanta, judetul Constanta

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Stefan Mihaileanu, Nr. 54 , Constanta, judetul Constanta

Telefon mobil

0722-383.063

Alte unitati de cazare din Constanta

 
Cazare la Vila Montana din Constanta judetul Constanta. Vila Montana din Constanta judetul Constanta dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Vila Villa Edel din Constanta judetul Constanta. Vila Villa Edel din Constanta judetul Constanta dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.
 
Cazare la Vila Min din Constanta judetul Constanta. Vila Min din Constanta judetul Constanta dispune de 18 camere ( spatii ) cu un total de 33 locuri.
 
Cazare la Vila Sky din Constanta judetul Constanta. Vila Sky din Constanta judetul Constanta dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.
 
Cazare la Vila Reyna din Constanta judetul Constanta. Vila Reyna din Constanta judetul Constanta dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Hotel Havana si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .