Cazare Hotel Sport din Constanta

Oferta de cazare la Hotel Sport 3 stele din Constanta preturi tarife 2021. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Hotel Sport Constanta facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2021 Revelion 2022 Paste 2021 .

Oferte cazare Constanta 2021

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Hotel Sport

Capacitate unitate :30 Camere (spatii ) cazare avand 60 locuri de cazare

Cazare la Hotel Sport din Constanta judetul Constanta. Hotel Sport din Constanta judetul Constanta dispune de 30 camere ( spatii ) cu un total de 60 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Cuza Voda, Nr. 2 , Constanta, judetul Constanta

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Cuza Voda, Nr. 2 , Constanta, judetul Constanta

Telefon mobil

0241-611009

Alte unitati de cazare din Constanta

 
Cazare la Vila Montana din Constanta judetul Constanta. Vila Montana din Constanta judetul Constanta dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Vila Villa Edel din Constanta judetul Constanta. Vila Villa Edel din Constanta judetul Constanta dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.
 
Cazare la Vila Min din Constanta judetul Constanta. Vila Min din Constanta judetul Constanta dispune de 18 camere ( spatii ) cu un total de 33 locuri.
 
Cazare la Vila Sky din Constanta judetul Constanta. Vila Sky din Constanta judetul Constanta dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.
 
Cazare la Vila Reyna din Constanta judetul Constanta. Vila Reyna din Constanta judetul Constanta dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Hotel Sport si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .