Cazare Vila La Playa din Costinesti

Oferta de cazare la Vila La Playa 2 stele din Costinesti preturi tarife 2023. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Vila La Playa Costinesti facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2023 Revelion 2024 Paste 2024 .

Oferte cazare Costinesti 2023

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Vila La Playa

Capacitate unitate :12 Camere (spatii ) cazare avand 32 locuri de cazare

Cazare la Vila La Playa din Costinesti Costinesti judetul Constanta. Vila La Playa din Costinesti Costinesti judetul Constanta dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 32 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Faleza Soarelui Nr.57 Sat Costinesti, Costinesti, judetul Constanta

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Faleza Soarelui Nr.57 Sat Costinesti, Costinesti, judetul Constanta

Telefon fix

021-3247408

Telefon mobil

0724-185283

Alte unitati de cazare din Costinesti

 
Pensiunea Golden Pearl este este data in folosinta in anul 2007
Pensiunea fiind situata la numai cativa metri, de malul marii in Costinesti.
Fiind o pensiune noua veti beneficia in...
 
Cazare la Vila Victoria din Costinesti judetul Constanta. Vila Victoria din Costinesti judetul Constanta dispune de 29 camere ( spatii ) cu un total de 68 locuri.
 
Cazare la Vila Velis din Costinesti Costinesti judetul Constanta. Vila Velis din Costinesti Costinesti judetul Constanta dispune de 27 camere ( spatii ) cu un total de 54 locuri.
 
Cazare la Vila Tropical din Costinesti Costinesti judetul Constanta. Vila Tropical din Costinesti Costinesti judetul Constanta dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.
 
Cazare la Vila Tineterului '80 din Costinesti Costinesti judetul Constanta. Vila Tineterului '80 din Costinesti Costinesti judetul Constanta dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila La Playa si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .