Cazare Vila Sibiel din Costinesti

Oferta de cazare la Vila Sibiel 3 stele din Costinesti preturi tarife 2022. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Vila Sibiel Costinesti facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2022 Revelion 2023 Paste 2023 .

Oferte cazare Costinesti 2022

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Vila Sibiel

Capacitate unitate :23 Camere (spatii ) cazare avand 46 locuri de cazare

Cazare la Vila Sibiel din Costinesti judetul Constanta. Vila Sibiel din Costinesti judetul Constanta dispune de 23 camere ( spatii ) cu un total de 46 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str Tineretului, Nr 30 , Costinesti, judetul Constanta

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str Tineretului, Nr 30 , Costinesti, judetul Constanta

Telefon mobil

0744-350.315

Alte unitati de cazare din Costinesti

 
Pensiunea Golden Pearl este este data in folosinta in anul 2007
Pensiunea fiind situata la numai cativa metri, de malul marii in Costinesti.
Fiind o pensiune noua veti beneficia in...
 
Cazare la Vila Raluca din Costinesti Costinesti judetul Constanta. Vila Raluca din Costinesti Costinesti judetul Constanta dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.
 
Cazare la Vila La Playa din Costinesti Costinesti judetul Constanta. Vila La Playa din Costinesti Costinesti judetul Constanta dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 32 locuri.
 
Cazare la Vila Poienita din Costinesti judetul Constanta. Vila Poienita din Costinesti judetul Constanta dispune de 24 camere ( spatii ) cu un total de 48 locuri.
 
Cazare la Vila Viki din Costinesti Costinesti judetul Constanta. Vila Viki din Costinesti Costinesti judetul Constanta dispune de 24 camere ( spatii ) cu un total de 48 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Sibiel si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .