Cazare Hotel Camino din Curtea De Arges

Oferta de cazare la Hotel Camino 3 stele din Curtea De Arges preturi tarife 2022. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Hotel Camino Curtea De Arges facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2022 Revelion 2023 Paste 2023 .

Oferte cazare Curtea De Arges 2022

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Hotel Camino

Capacitate unitate :24 Camere (spatii ) cazare avand 47 locuri de cazare

Cazare la Hotel Camino din Curtea De Arges judetul Arges. Hotel Camino din Curtea De Arges judetul Arges dispune de 24 camere ( spatii ) cu un total de 47 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Negru Voda, Boc B5 , Curtea De Arges, judetul Arges

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Negru Voda, Boc B5 , Curtea De Arges, judetul Arges

Telefon fix

348442184

Telefon mobil

74527405

Alte unitati de cazare din Curtea De Arges

 
Cazare la Hotel Posada din Curtea De Arges judetul Arges. Hotel Posada din Curtea De Arges judetul Arges dispune de 49 camere ( spatii ) cu un total de 98 locuri.
 
Cazare la Hostel Venus din Curtea De Arges judetul Arges. Hostel Venus din Curtea De Arges judetul Arges dispune de 16 camere ( spatii ) cu un total de 32 locuri.
 
Cazare la Hostel Dacia din Curtea De Arges judetul Arges. Hostel Dacia din Curtea De Arges judetul Arges dispune de 20 camere ( spatii ) cu un total de 40 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Hotel Camino si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .