Cazare Motel Maestro din Deva

Oferta de cazare la Motel Maestro 3 stele din Deva preturi tarife 2022. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Motel Maestro Deva facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2022 Revelion 2023 Paste 2023 .

Oferte cazare Deva 2022

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Motel Maestro

Capacitate unitate :20 Camere (spatii ) cazare avand 40 locuri de cazare

Cazare la Motel Maestro din Deva judetul Hunedoara. Motel Maestro din Deva judetul Hunedoara dispune de 20 camere ( spatii ) cu un total de 40 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Calea Zarandului, Nr. 1 , Deva, judetul Hunedoara

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Calea Zarandului, Nr. 1 , Deva, judetul Hunedoara

Telefon mobil

0254-212.821

Fax

0254-219.865

Alte unitati de cazare din Deva

 
Cazare la Hotel Villa Venus din Deva judetul Hunedoara. Vila Villa Venus din Deva judetul Hunedoara dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.

Hotel Venus este un Boutique...
 
Cazare la Vila Villa Giorgia din Deva judetul Hunedoara. Vila Villa Giorgia din Deva judetul Hunedoara dispune de 2 camere ( spatii ) cu un total de 4 locuri.
 
Cazare la Vila Sarada din Deva judetul Hunedoara. Vila Sarada din Deva judetul Hunedoara dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 
Cazare la Vila Onix din Deva judetul Hunedoara. Vila Onix din Deva judetul Hunedoara dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 
Cazare la Vila Diana din Deva judetul Hunedoara. Vila Diana din Deva judetul Hunedoara dispune de 20 camere ( spatii ) cu un total de 35 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Motel Maestro si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .