Cazare Pensiunea Floare De Colt din Deva

Oferta de cazare la Pensiunea Floare De Colt 2 stele din Deva preturi tarife 2022. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Floare De Colt Deva facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2022 Revelion 2023 Paste 2023 .

Oferte cazare Deva 2022

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Floare De Colt

Capacitate unitate :5 Camere (spatii ) cazare avand 10 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Floare De Colt din Deva judetul Hunedoara. Pensiunea Floare De Colt din Deva judetul Hunedoara dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Plevnei, Nr. 7 , Deva, judetul Hunedoara

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Plevnei, Nr. 7 , Deva, judetul Hunedoara

Telefon mobil

0254-214.808

Alte unitati de cazare din Deva

 
Cazare la Vila Villa Giorgia din Deva judetul Hunedoara. Vila Villa Giorgia din Deva judetul Hunedoara dispune de 2 camere ( spatii ) cu un total de 4 locuri.
 
Cazare la Vila Sarada din Deva judetul Hunedoara. Vila Sarada din Deva judetul Hunedoara dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 
Cazare la Vila Onix din Deva judetul Hunedoara. Vila Onix din Deva judetul Hunedoara dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 
Cazare la Vila Diana din Deva judetul Hunedoara. Vila Diana din Deva judetul Hunedoara dispune de 20 camere ( spatii ) cu un total de 35 locuri.
 
Cazare la Vila Brusseles din Deva judetul Hunedoara. Vila Brusseles din Deva judetul Hunedoara dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 28 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Floare De Colt si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .