Cazare Pensiunea Gotschna din Garana

Oferta de cazare la Pensiunea Gotschna 3 stele din Garana preturi tarife 2024. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Gotschna Garana facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2024 Revelion 2025 Paste 2024 .

Oferte cazare Garana 2024

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Gotschna

Pensiunea Gotschna Garana

Capacitate unitate :10 Camere (spatii ) cazare avand 22 locuri de cazare

Pensiunea Gotschna din Gărâna  dispune de 22 de locuri de cazare în 8 camere duble cu baie proprie şi 2 camere de trei locuri cu baie comuna. Restaurantul oferă un spaţiu pentru 40 de oaspeţi şi o terasă în aer liber cu 24 de locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Gărâna 177, Județul Caraș-Severin

Contact

Adresa

Gărâna 177, Județul Caraș-Severin

Telefon mobil

0723 087 395

Alte unitati de cazare din Garana

 
Pensiunea Wolfsberg este situata in centrul comunei Garana, aflata la poalele Muntelui Semenic si foarte aproape de lacul Trei Ape, la 40 Km distanta de municipiul Resita.
Dispunem de o...
 
Cazare la Pensiunea Heidi din Garana Brebu Nou judetul Caras-Severin. Pensiunea Heidi din Garana Brebu Nou judetul Caras-Severin dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 
Cazare la Apartament Casa Peczi din Garana Brebu Nou judetul Caras-Severin. Apartament Casa Peczi din Garana Brebu Nou judetul Caras-Severin dispune de 3 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.