Cazare Vila Dava din Geoagiu Bai

Oferta de cazare la Vila Dava 3 stele din Geoagiu Bai preturi tarife 2022. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Vila Dava Geoagiu Bai facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2022 Revelion 2023 Paste 2023 .

Oferte cazare Geoagiu Bai 2022

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Vila Dava

Capacitate unitate :11 Camere (spatii ) cazare avand 19 locuri de cazare

Cazare la Vila Dava din Geoagiu Bai Geoagiu judetul Hunedoara. Vila Dava din Geoagiu Bai Geoagiu judetul Hunedoara dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 19 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Vilelor, Nr. 65a Geoagiu Bai, Geoagiu, judetul Hunedoara

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Vilelor, Nr. 65a Geoagiu Bai, Geoagiu, judetul Hunedoara

Alte unitati de cazare din Geoagiu Bai

 
Cazare la Vila Montana Bussines din Geoagiu Bai Geoagiu judetul Hunedoara. Vila Montana Bussines din Geoagiu Bai Geoagiu judetul Hunedoara dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.
 
Cazare la Vila Mihu din Geoagiu Bai Geoagiu judetul Hunedoara. Vila Mihu din Geoagiu Bai Geoagiu judetul Hunedoara dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 25 locuri.
 
Cazare la Vila Decebal din Geoagiu Bai Geoagiu judetul Hunedoara. Vila Decebal din Geoagiu Bai Geoagiu judetul Hunedoara dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 
Cazare la Vila 7 din Geoagiu Bai Geoagiu judetul Hunedoara. Vila 7 din Geoagiu Bai Geoagiu judetul Hunedoara dispune de 13 camere ( spatii ) cu un total de 31 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Agrementul din Geoagiu Bai Geoagiu judetul Hunedoara. Pensiunea Agrementul din Geoagiu Bai Geoagiu judetul Hunedoara dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Dava si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .