Cazare Hotel Terra din Oradea

Oferta de cazare la Hotel Terra 2 stele din Oradea preturi tarife 2021. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Hotel Terra Oradea facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2021 Revelion 2022 Paste 2021 .

Oferte cazare Oradea 2021

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Hotel Terra

Capacitate unitate :21 Camere (spatii ) cazare avand 42 locuri de cazare

Cazare la Hotel Terra din Oradea judetul Bihor. Hotel Terra din Oradea judetul Bihor dispune de 21 camere ( spatii ) cu un total de 42 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Revendica unitate cazare

Contact

Telefon mobil

0259-435.995

Alte unitati de cazare din Oradea

 
Cazare la Vila Opera din Oradea judetul Bihor. Vila Opera din Oradea judetul Bihor dispune de 13 camere ( spatii ) cu un total de 26 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Bas din Oradea judetul Bihor. Pensiunea Bas din Oradea judetul Bihor dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 19 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Recidency din Oradea judetul Bihor. Pensiunea Recidency din Oradea judetul Bihor dispune de 13 camere ( spatii ) cu un total de 28 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Phoenix din Oradea judetul Bihor. Pensiunea Phoenix din Oradea judetul Bihor dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 29 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Orizont din Oradea judetul Bihor. Pensiunea Orizont din Oradea judetul Bihor dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 13 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Hotel Terra si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .