Cazare Hotel Cara din Pitesti

Oferta de cazare la Hotel Cara 3 stele din Pitesti preturi tarife 2022. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Hotel Cara Pitesti facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2022 Revelion 2023 Paste 2023 .

Oferte cazare Pitesti 2022

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Hotel Cara

Capacitate unitate :27 Camere (spatii ) cazare avand 46 locuri de cazare

Cazare la Hotel Cara din Pitesti judetul Arges. Hotel Cara din Pitesti judetul Arges dispune de 27 camere ( spatii ) cu un total de 46 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Revendica unitate cazare

Contact

Telefon mobil

0248-222.299

Fax

218045

Alte unitati de cazare din Pitesti

 
Cazare la Vila Ice Club din Pitesti judetul Arges. Vila Ice Club din Pitesti judetul Arges dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Crisliv din Pitesti judetul Arges. Pensiunea Crisliv din Pitesti judetul Arges dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Cristal din Pitesti judetul Arges. Pensiunea Cristal din Pitesti judetul Arges dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 25 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Sanedo din Pitesti judetul Arges. Pensiunea Sanedo din Pitesti judetul Arges dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Domneasca din Pitesti judetul Arges. Pensiunea Domneasca din Pitesti judetul Arges dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Hotel Cara si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .