Cazare Pensiunea Casa Ana Galben - Alexia din Predeal

Oferta de cazare la Pensiunea Casa Ana Galben - Alexia 3 stele din Predeal preturi tarife 2021. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Casa Ana Galben - Alexia Predeal facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2021 Revelion 2022 Paste 2021 .

Oferte cazare Predeal 2021

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Casa Ana Galben - Alexia

Capacitate unitate :5 Camere (spatii ) cazare avand 10 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Casa Ana Galben - Alexia din Predeal judetul Brasov. Pensiunea Casa Ana Galben - Alexia din Predeal judetul Brasov dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Caprioarei, Nr. 38a , Predeal, judetul Brasov

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Caprioarei, Nr. 38a , Predeal, judetul Brasov

Alte unitati de cazare din Predeal

 
Cazare la Vila Caprioara din Predeal judetul Brasov. Vila Caprioara din Predeal judetul Brasov dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.
 
Cazare la Vila Edelweiss din Predeal judetul Brasov. Vila Edelweiss din Predeal judetul Brasov dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.
 
Cazare la Vila Darius din Predeal judetul Brasov. Vila Darius din Predeal judetul Brasov dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 
Cazare la Vila Daniela din Predeal judetul Brasov. Vila Daniela din Predeal judetul Brasov dispune de 17 camere ( spatii ) cu un total de 34 locuri.
 
Cazare la Vila Dalin din Predeal judetul Brasov. Vila Dalin din Predeal judetul Brasov dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 19 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Casa Ana Galben - Alexia si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .