Cazare Pensiunea Casa Dunarea din Predeal

Oferta de cazare la Pensiunea Casa Dunarea 3 stele din Predeal preturi tarife 2021. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Casa Dunarea Predeal facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2021 Revelion 2022 Paste 2021 .

Oferte cazare Predeal 2021

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Casa Dunarea

Capacitate unitate :13 Camere (spatii ) cazare avand 28 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Casa Dunarea din Predeal judetul Brasov. Pensiunea Casa Dunarea din Predeal judetul Brasov dispune de 13 camere ( spatii ) cu un total de 28 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str Panduri, Nr 31 , Predeal, judetul Brasov

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str Panduri, Nr 31 , Predeal, judetul Brasov

Alte unitati de cazare din Predeal

 
Cazare la Vila Casa Alexandra din Predeal judetul Brasov. Vila Casa Alexandra din Predeal judetul Brasov dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.
 
Cazare la Vila Brad din Predeal judetul Brasov. Vila Brad din Predeal judetul Brasov dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 19 locuri.
 
Cazare la Vila Caprioara din Predeal judetul Brasov. Vila Caprioara din Predeal judetul Brasov dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.
 
Cazare la Vila Caprioara din Predeal judetul Brasov. Vila Caprioara din Predeal judetul Brasov dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.
 
Cazare la Vila Edelweiss din Predeal judetul Brasov. Vila Edelweiss din Predeal judetul Brasov dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Casa Dunarea si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .