Cazare Vila Sunset 2 din Predeal

Oferta de cazare la Vila Sunset 2 4 stele din Predeal preturi tarife 2021. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Vila Sunset 2 Predeal facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2021 Revelion 2022 Paste 2021 .

Oferte cazare Predeal 2021

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Vila Sunset 2

Capacitate unitate :6 Camere (spatii ) cazare avand 12 locuri de cazare

Cazare la Vila Sunset 2 din Predeal judetul Brasov. Vila Sunset 2 din Predeal judetul Brasov dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Trei Brazi, Nr. 29 , Predeal, judetul Brasov

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Trei Brazi, Nr. 29 , Predeal, judetul Brasov

Telefon mobil

0268-456067

Fax

456067

Alte unitati de cazare din Predeal

 
Cazare la Vila Daniela din Predeal judetul Brasov. Vila Daniela din Predeal judetul Brasov dispune de 17 camere ( spatii ) cu un total de 34 locuri.
 
Cazare la Vila Dalin din Predeal judetul Brasov. Vila Dalin din Predeal judetul Brasov dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 19 locuri.
 
Cazare la Vila Cristina din Predeal judetul Brasov. Vila Cristina din Predeal judetul Brasov dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.
 
Cazare la Vila Casa Pandelescu din Predeal judetul Brasov. Vila Casa Pandelescu din Predeal judetul Brasov dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 
Cazare la Vila Casa Alexandra din Predeal judetul Brasov. Vila Casa Alexandra din Predeal judetul Brasov dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Sunset 2 si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .