Cazare Hotel Sport din Satu Mare

Oferta de cazare la Hotel Sport 1 stea din Satu Mare preturi tarife 2021. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Hotel Sport Satu Mare facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2021 Revelion 2022 Paste 2021 .

Oferte cazare Satu Mare 2021

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Hotel Sport

Capacitate unitate :21 Camere (spatii ) cazare avand 49 locuri de cazare

Cazare la Hotel Sport din Satu Mare judetul Satu Mare. Hotel Sport din Satu Mare judetul Satu Mare dispune de 21 camere ( spatii ) cu un total de 49 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Mileniului, Nr. 25 , Satu Mare, judetul Satu Mare

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Mileniului, Nr. 25 , Satu Mare, judetul Satu Mare

Telefon mobil

0261-711604

Fax

0261-712959

Alte unitati de cazare din Satu Mare

 
Cazare la Vila Korona din Satu Mare judetul Satu Mare. Vila Korona din Satu Mare judetul Satu Mare dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 9 locuri.
 
Cazare la Vila Leon din Satu Mare judetul Satu Mare. Vila Leon din Satu Mare judetul Satu Mare dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 23 locuri.
 
Cazare la Vila Vila Tineretului din Satu Mare judetul Satu Mare. Vila Vila Tineretului din Satu Mare judetul Satu Mare dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.
 
Cazare la Vila Rania din Satu Mare judetul Satu Mare. Vila Rania din Satu Mare judetul Satu Mare dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.
 
Cazare la Vila Poesis din Satu Mare judetul Satu Mare. Vila Poesis din Satu Mare judetul Satu Mare dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Hotel Sport si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .