Cazare Motel Al Capone din Satu Mare

Oferta de cazare la Motel Al Capone 2 stele din Satu Mare preturi tarife 2021. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Motel Al Capone Satu Mare facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2021 Revelion 2022 Paste 2021 .

Oferte cazare Satu Mare 2021

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Motel Al Capone

Capacitate unitate :7 Camere (spatii ) cazare avand 15 locuri de cazare

Cazare la Motel Al Capone din Satu Mare judetul Satu Mare. Motel Al Capone din Satu Mare judetul Satu Mare dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 15 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Nicolae Golescu, Nr. 41 , Satu Mare, judetul Satu Mare

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Nicolae Golescu, Nr. 41 , Satu Mare, judetul Satu Mare

Alte unitati de cazare din Satu Mare

 
Cazare la Vila Korona din Satu Mare judetul Satu Mare. Vila Korona din Satu Mare judetul Satu Mare dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 9 locuri.
 
Cazare la Vila Leon din Satu Mare judetul Satu Mare. Vila Leon din Satu Mare judetul Satu Mare dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 23 locuri.
 
Cazare la Vila Vila Tineretului din Satu Mare judetul Satu Mare. Vila Vila Tineretului din Satu Mare judetul Satu Mare dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.
 
Cazare la Vila Rania din Satu Mare judetul Satu Mare. Vila Rania din Satu Mare judetul Satu Mare dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.
 
Cazare la Vila Poesis din Satu Mare judetul Satu Mare. Vila Poesis din Satu Mare judetul Satu Mare dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Motel Al Capone si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .