Cazare Vila Alice din Suceava

Oferta de cazare la Vila Alice 4 stele din Suceava preturi tarife 2021. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Vila Alice Suceava facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2021 Revelion 2022 Paste 2021 .

Oferte cazare Suceava 2021

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Vila Alice

Capacitate unitate :11 Camere (spatii ) cazare avand 19 locuri de cazare

Cazare la Vila Alice din Suceava judetul Suceava. Vila Alice din Suceava judetul Suceava dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 19 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Simion Florea Marian, Nr. 1bis , Suceava, judetul Suceava

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Simion Florea Marian, Nr. 1bis , Suceava, judetul Suceava

Telefon mobil

0230-52.22.54

Fax

0230-52.22.54

Alte unitati de cazare din Suceava

 
Cazare la Vila Magic Bucovina din Suceava judetul Suceava. Vila Magic Bucovina din Suceava judetul Suceava dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.
 
Cazare la Vila Casa De Oaspeti din Suceava judetul Suceava. Vila Casa De Oaspeti din Suceava judetul Suceava dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Vila Casa Aristocrat din Suceava judetul Suceava. Vila Casa Aristocrat din Suceava judetul Suceava dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Scorpion din Suceava judetul Suceava. Pensiunea Scorpion din Suceava judetul Suceava dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 23 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Rapsodia din Suceava judetul Suceava. Pensiunea Rapsodia din Suceava judetul Suceava dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Alice si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .