Cazare Vaias Aparts - Un sejur de neuitat intr-o locatie premium din Targu Neamt

Oferta de cazare la Vaias Aparts - Un sejur de neuitat intr-o locatie premium 5 stele din Targu Neamt preturi tarife 2024. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Vaias Aparts - Un sejur de neuitat intr-o locatie premium Targu Neamt facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2024 Revelion 2025 Paste 2024 .

Oferte cazare Targu Neamt 2024

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Vaias Aparts - Un sejur de neuitat intr-o locatie premium

Vaias Aparts este o afacere de familie orientata spre a oferi servicii de cazare premium in Targu Neamt. Vila este situata in inima orasului, si totusi foarte aproape de natura. Vaias Aparts ofera 8 apartamente mobilate si utilate modern, dintre care 6 sunt deja gata sa isi primeasca vizitatorii!

Preturi:
Apartamentele 1, 2, 5, 6 la pretul de 200 de lei. Capacitate 2/4 persoane.

Apartamentele 3 si 4  375 de lei.  Capacitate de 3/5 persoane.

Adresa: Str. Sfantul Lazar nr. 1, Târgu Neamț, Romania, 615200
Site: https://vaiasaparts.ro/
Telefon: +40-738-345-330
E-mail: contact@vaiasaparts.ro
vaiasaparts@gmail.com

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Alte unitati de cazare din Targu Neamt

 
Casa Ilea se afla intr-o zona foarte linistita din satul agapia. 
 
Cazare la Pensiunea La Cetate din Targu Neamt judetul Neamt. Pensiunea La Cetate din Targu Neamt judetul Neamt dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Fanni din Targu Neamt judetul Neamt. Pensiunea Fanni din Targu Neamt judetul Neamt dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Cassandra din Targu Neamt judetul Neamt. Pensiunea Cassandra din Targu Neamt judetul Neamt dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Bella din Targu Neamt judetul Neamt. Pensiunea Bella din Targu Neamt judetul Neamt dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.