Cazare Nava Fluviala Vidra din Tulcea

Oferta de cazare la Nava Fluviala Vidra 2 stele din Tulcea preturi tarife 2021. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Nava Fluviala Vidra Tulcea facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2021 Revelion 2022 Paste 2021 .

Oferte cazare Tulcea 2021

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Nava Fluviala Vidra

Capacitate unitate :5 Camere (spatii ) cazare avand 10 locuri de cazare

Cazare la Nava Fluviala Vidra din Tulcea judetul Tulcea. Nava Fluviala Vidra din Tulcea judetul Tulcea dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Canal Legatura Lac Puiu - Rosu , Tulcea, judetul Tulcea

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Canal Legatura Lac Puiu - Rosu , Tulcea, judetul Tulcea

Telefon mobil

0240-533.010

Alte unitati de cazare din Tulcea

 
Cazare la Vila Alex Si Razvan din Tulcea judetul Tulcea. Vila Alex Si Razvan din Tulcea judetul Tulcea dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 32 locuri.
 
Cazare la Ponton Plutitor Mirage Tour 3813 din Tulcea judetul Tulcea. Ponton Plutitor Mirage Tour 3813 din Tulcea judetul Tulcea dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.
 
Cazare la Ponton Plutitor Pd 265 din Tulcea judetul Tulcea. Ponton Plutitor Pd 265 din Tulcea judetul Tulcea dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Ramona din Tulcea judetul Tulcea. Pensiunea Ramona din Tulcea judetul Tulcea dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 19 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Nicol din Tulcea judetul Tulcea. Pensiunea Nicol din Tulcea judetul Tulcea dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 34 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Nava Fluviala Vidra si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .