Cazare Casa Serban din Vatra Dornei

Oferta de cazare la Casa Serban 3 stele din Vatra Dornei preturi tarife 2022. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Casa Serban Vatra Dornei facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2022 Revelion 2023 Paste 2023 .

Oferte cazare Vatra Dornei 2022

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Casa Serban

Casa Serban

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Alte unitati de cazare din Vatra Dornei

 
Vila Calimanel**** este situata in zona centrala a orasului Vatra Dornei,foarte aproape de parcul cu veverite,de cele trei partii si de bazele de tratament ale statiunii.Prin aceasta prezentare...
 
Cazare la Vila Caprioara din Vatra Dornei judetul Suceava. Vila Caprioara din Vatra Dornei judetul Suceava dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.
 
Cazare la Vila Partiei din Vatra Dornei judetul Suceava. Vila Partiei din Vatra Dornei judetul Suceava dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 23 locuri.
 
Cazare la Vila Iulia din Vatra Dornei judetul Suceava. Vila Iulia din Vatra Dornei judetul Suceava dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Vila Franz Joseph din Vatra Dornei judetul Suceava. Vila Franz Joseph din Vatra Dornei judetul Suceava dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.