Cazare Vila Cristian din Arad

Oferta de cazare la Vila Cristian 3 stele din Arad preturi tarife 2021. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Vila Cristian Arad facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2021 Revelion 2022 Paste 2021 .

Oferte cazare Arad 2021

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Vila Cristian

Capacitate unitate :10 Camere (spatii ) cazare avand 22 locuri de cazare

Cazare la Vila Cristian din Arad judetul Arad. Vila Cristian din Arad judetul Arad dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Arinului, Nr. 8 , Arad, judetul Arad

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Arinului, Nr. 8 , Arad, judetul Arad

Telefon mobil

0257-288.850

Fax

0257-288.850

Alte unitati de cazare din Arad

 
Cazare la Vila Centrul De Vizitare Ceala din Arad judetul Arad. Vila Centrul De Vizitare Ceala din Arad judetul Arad dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 36 locuri.
 
Cazare la Vila Paradis din Arad judetul Arad. Vila Paradis din Arad judetul Arad dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.
 
Cazare la Pensiunea La Casa Di Gian Marco din Arad judetul Arad. Pensiunea La Casa Di Gian Marco din Arad judetul Arad dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Lac din Arad judetul Arad. Pensiunea Lac din Arad judetul Arad dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Primo Sole din Arad judetul Arad. Pensiunea Primo Sole din Arad judetul Arad dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Cristian si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .