Cazare Pensiunea Andra din Baile Olanesti

Oferta de cazare la Pensiunea Andra 3 stele din Baile Olanesti preturi tarife 2021. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Andra Baile Olanesti facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2021 Revelion 2022 Paste 2021 .

Oferte cazare Baile Olanesti 2021

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Andra

Capacitate unitate :15 Camere (spatii ) cazare avand 34 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Andra din Baile Olanesti judetul Valcea. Pensiunea Andra din Baile Olanesti judetul Valcea dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 34 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Aleea Trandafirilor, Nr. Vila 13. , Baile Olanesti, judetul Valcea

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Aleea Trandafirilor, Nr. Vila 13. , Baile Olanesti, judetul Valcea

Telefon mobil

0250-775.023

Alte unitati de cazare din Baile Olanesti

 
Vila este situată in centrul stațiunii Olănești, are 11 camere duble dotate cu baie proprie,frigider si Lcd mare.,doua bucătării si doua sali de mese destinate turiștilor!
 
Cazare la Vila Ana din Baile Olanesti judetul Valcea. Vila Ana din Baile Olanesti judetul Valcea dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.
 
Cazare la Vila Ally din Baile Olanesti judetul Valcea. Vila Ally din Baile Olanesti judetul Valcea dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Vila Aida din Baile Olanesti judetul Valcea. Vila Aida din Baile Olanesti judetul Valcea dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 
Cazare la Vila Iulia din Baile Olanesti judetul Valcea. Vila Iulia din Baile Olanesti judetul Valcea dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Andra si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .