Cazare Hotel Ciucas din Baile Tusnad

Oferta de cazare la Hotel Ciucas 3 stele din Baile Tusnad preturi tarife 2021. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Hotel Ciucas Baile Tusnad facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2021 Revelion 2022 Paste 2021 .

Oferte cazare Baile Tusnad 2021

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Hotel Ciucas

Capacitate unitate :119 Camere (spatii ) cazare avand 238 locuri de cazare

Cazare la Hotel Ciucas din Baile Tusnad judetul Harghita. Hotel Ciucas din Baile Tusnad judetul Harghita dispune de 119 camere ( spatii ) cu un total de 238 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Revendica unitate cazare

Contact

Telefon mobil

0266-335.542

Fax

-335004

Alte unitati de cazare din Baile Tusnad

 
Cazare la Pensiunea Daniel din Baile Tusnad judetul Harghita. Pensiunea Daniel din Baile Tusnad judetul Harghita dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Panorama din Baile Tusnad judetul Harghita. Pensiunea Panorama din Baile Tusnad judetul Harghita dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 32 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Olt din Baile Tusnad judetul Harghita. Pensiunea Olt din Baile Tusnad judetul Harghita dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 28 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Lorand din Baile Tusnad judetul Harghita. Pensiunea Lorand din Baile Tusnad judetul Harghita dispune de 3 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Lala din Baile Tusnad judetul Harghita. Pensiunea Lala din Baile Tusnad judetul Harghita dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 21 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Hotel Ciucas si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .