Cazare Hotel Fortuna din Baile Tusnad

Oferta de cazare la Hotel Fortuna 3 stele din Baile Tusnad preturi tarife 2024. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Hotel Fortuna Baile Tusnad facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2024 Revelion 2025 Paste 2024 .

Oferte cazare Baile Tusnad 2024

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Hotel Fortuna

Capacitate unitate :12 Camere (spatii ) cazare avand 26 locuri de cazare

Cazare la Hotel Fortuna din Baile Tusnad judetul Harghita. Hotel Fortuna din Baile Tusnad judetul Harghita dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 26 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Kovacs Miklos, Nr. 68 , Baile Tusnad, judetul Harghita

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Kovacs Miklos, Nr. 68 , Baile Tusnad, judetul Harghita

Telefon mobil

0266-335.216

Fax

0266-335.275

Alte unitati de cazare din Baile Tusnad

 
Cazare la Pensiunea Daniel din Baile Tusnad judetul Harghita. Pensiunea Daniel din Baile Tusnad judetul Harghita dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Andreea din Baile Tusnad judetul Harghita. Pensiunea Andreea din Baile Tusnad judetul Harghita dispune de 2 camere ( spatii ) cu un total de 5 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Panorama din Baile Tusnad judetul Harghita. Pensiunea Panorama din Baile Tusnad judetul Harghita dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 32 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Olt din Baile Tusnad judetul Harghita. Pensiunea Olt din Baile Tusnad judetul Harghita dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 28 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Lorand din Baile Tusnad judetul Harghita. Pensiunea Lorand din Baile Tusnad judetul Harghita dispune de 3 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Hotel Fortuna si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .