Cazare Hotel Sara din Baile Tusnad

Oferta de cazare la Hotel Sara 3 stele din Baile Tusnad preturi tarife 2021. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Hotel Sara Baile Tusnad facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2021 Revelion 2022 Paste 2021 .

Oferte cazare Baile Tusnad 2021

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Hotel Sara

Capacitate unitate :15 Camere (spatii ) cazare avand 30 locuri de cazare

Cazare la Hotel Sara din Baile Tusnad judetul Harghita. Hotel Sara din Baile Tusnad judetul Harghita dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Brazilor, Nr. 6 , Baile Tusnad, judetul Harghita

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Brazilor, Nr. 6 , Baile Tusnad, judetul Harghita

Telefon mobil

0266-335.125, 0723-684.472

Alte unitati de cazare din Baile Tusnad

 
Cazare la Pensiunea Daniel din Baile Tusnad judetul Harghita. Pensiunea Daniel din Baile Tusnad judetul Harghita dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Csomad din Baile Tusnad judetul Harghita. Pensiunea Csomad din Baile Tusnad judetul Harghita dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 36 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Boroka din Baile Tusnad judetul Harghita. Pensiunea Boroka din Baile Tusnad judetul Harghita dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Andreea din Baile Tusnad judetul Harghita. Pensiunea Andreea din Baile Tusnad judetul Harghita dispune de 2 camere ( spatii ) cu un total de 5 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Panorama din Baile Tusnad judetul Harghita. Pensiunea Panorama din Baile Tusnad judetul Harghita dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 32 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Hotel Sara si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .