Cazare Pensiunea Olt din Baile Tusnad

Oferta de cazare la Pensiunea Olt 3 stele din Baile Tusnad preturi tarife 2021. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Olt Baile Tusnad facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2021 Revelion 2022 Paste 2021 .

Oferte cazare Baile Tusnad 2021

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Olt

Capacitate unitate :14 Camere (spatii ) cazare avand 28 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Olt din Baile Tusnad judetul Harghita. Pensiunea Olt din Baile Tusnad judetul Harghita dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 28 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Oltului, Nr. 71 , Baile Tusnad, judetul Harghita

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Oltului, Nr. 71 , Baile Tusnad, judetul Harghita

Telefon mobil

0266-335.210, 0723-250.349

Alte unitati de cazare din Baile Tusnad

 
Cazare la Pensiunea Daniel din Baile Tusnad judetul Harghita. Pensiunea Daniel din Baile Tusnad judetul Harghita dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Panorama din Baile Tusnad judetul Harghita. Pensiunea Panorama din Baile Tusnad judetul Harghita dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 32 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Lorand din Baile Tusnad judetul Harghita. Pensiunea Lorand din Baile Tusnad judetul Harghita dispune de 3 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Lala din Baile Tusnad judetul Harghita. Pensiunea Lala din Baile Tusnad judetul Harghita dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 21 locuri.
 
Cazare la Pensiunea La Moara La Fagadau din Baile Tusnad judetul Harghita. Pensiunea La Moara La Fagadau din Baile Tusnad judetul Harghita dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Olt si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .