Cazare Hostel Tineret din Botosani

Oferta de cazare la Hostel Tineret 1 stea din Botosani preturi tarife 2022. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Hostel Tineret Botosani facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2022 Revelion 2023 Paste 2023 .

Oferte cazare Botosani 2022

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Hostel Tineret

Capacitate unitate :18 Camere (spatii ) cazare avand 52 locuri de cazare

Cazare la Hostel Tineret din Botosani judetul Botosani. Hostel Tineret din Botosani judetul Botosani dispune de 18 camere ( spatii ) cu un total de 52 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Bd Mihai Eminescu, Nr 48 , Botosani, judetul Botosani

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Bd Mihai Eminescu, Nr 48 , Botosani, judetul Botosani

Telefon mobil

0231-584.107

Fax

0231-584.107

Alte unitati de cazare din Botosani

 
Cazare la Pensiunea Tabu din Botosani judetul Botosani. Pensiunea Tabu din Botosani judetul Botosani dispune de 18 camere ( spatii ) cu un total de 42 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Elda din Botosani judetul Botosani. Pensiunea Elda din Botosani judetul Botosani dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 15 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Casa Lux din Botosani judetul Botosani. Pensiunea Casa Lux din Botosani judetul Botosani dispune de 13 camere ( spatii ) cu un total de 26 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Bianca din Botosani judetul Botosani. Pensiunea Bianca din Botosani judetul Botosani dispune de 13 camere ( spatii ) cu un total de 26 locuri.
 
Cazare la Hotel Rapsodia din Botosani judetul Botosani. Hotel Rapsodia din Botosani judetul Botosani dispune de 50 camere ( spatii ) cu un total de 80 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Hostel Tineret si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .