Cazare Hotel Premier din Botosani

Oferta de cazare la Hotel Premier 3 stele din Botosani preturi tarife 2022. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Hotel Premier Botosani facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2022 Revelion 2023 Paste 2023 .

Oferte cazare Botosani 2022

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Hotel Premier

Capacitate unitate :38 Camere (spatii ) cazare avand 76 locuri de cazare

Cazare la Hotel Premier din Botosani judetul Botosani. Hotel Premier din Botosani judetul Botosani dispune de 38 camere ( spatii ) cu un total de 76 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str Pacea, Nr 45a , Botosani, judetul Botosani

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str Pacea, Nr 45a , Botosani, judetul Botosani

Telefon mobil

0331-401.005

Fax

0331-401.006

Alte unitati de cazare din Botosani

 
Cazare la Pensiunea Bianca din Botosani judetul Botosani. Pensiunea Bianca din Botosani judetul Botosani dispune de 13 camere ( spatii ) cu un total de 26 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Tabu din Botosani judetul Botosani. Pensiunea Tabu din Botosani judetul Botosani dispune de 18 camere ( spatii ) cu un total de 42 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Elda din Botosani judetul Botosani. Pensiunea Elda din Botosani judetul Botosani dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 15 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Casa Lux din Botosani judetul Botosani. Pensiunea Casa Lux din Botosani judetul Botosani dispune de 13 camere ( spatii ) cu un total de 26 locuri.
 
Cazare la Hotel Rapsodia din Botosani judetul Botosani. Hotel Rapsodia din Botosani judetul Botosani dispune de 50 camere ( spatii ) cu un total de 80 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Hotel Premier si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .