Cazare Camere Casa Doinita din Busteni

Oferta de cazare la Camere Casa Doinita 2 stele din Busteni preturi tarife 2021. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Camere Casa Doinita Busteni facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2021 Revelion 2022 Paste 2021 .

Oferte cazare Busteni 2021

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Camere Casa Doinita

Capacitate unitate :1 Camere (spatii ) cazare avand 2 locuri de cazare

Cazare la Camere Casa Doinita din Busteni judetul Prahova. Camere Casa Doinita din Busteni judetul Prahova dispune de 1 camere ( spatii ) cu un total de 2 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Aleea Silvia, Nr. 52, Bl. G, Et. 2, Ap. 10 , Busteni, judetul Prahova

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Aleea Silvia, Nr. 52, Bl. G, Et. 2, Ap. 10 , Busteni, judetul Prahova

Telefon mobil

0726-168.472

Alte unitati de cazare din Busteni

 
Cazare la Vila Lotru din Busteni judetul Prahova. Vila Lotru din Busteni judetul Prahova dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 26 locuri.
 
Cazare la Vila Leonida din Busteni judetul Prahova. Vila Leonida din Busteni judetul Prahova dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 21 locuri.
 
Cazare la Vila Laura din Busteni judetul Prahova. Vila Laura din Busteni judetul Prahova dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.
 
Cazare la Vila Jepi din Busteni judetul Prahova. Vila Jepi din Busteni judetul Prahova dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.
 
Cazare la Vila Cochet 2 din Busteni judetul Prahova. Vila Cochet 2 din Busteni judetul Prahova dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Camere Casa Doinita si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .