Cazare Hotel Rusca din Hunedoara

Oferta de cazare la Hotel Rusca 3 stele din Hunedoara preturi tarife 2022. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Hotel Rusca Hunedoara facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2022 Revelion 2023 Paste 2023 .

Oferte cazare Hunedoara 2022

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Hotel Rusca

Capacitate unitate :103 Camere (spatii ) cazare avand 196 locuri de cazare

Cazare la Hotel Rusca din Hunedoara judetul Hunedoara. Hotel Rusca din Hunedoara judetul Hunedoara dispune de 103 camere ( spatii ) cu un total de 196 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Bd. Dacia, Nr.10 , Hunedoara, judetul Hunedoara

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Bd. Dacia, Nr.10 , Hunedoara, judetul Hunedoara

Telefon mobil

0254-717.575

Fax

0254-712.002

Alte unitati de cazare din Hunedoara

 
Cazare la Vila Tiffany din Hunedoara judetul Hunedoara. Vila Tiffany din Hunedoara judetul Hunedoara dispune de 16 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Maria din Hunedoara judetul Hunedoara. Pensiunea Maria din Hunedoara judetul Hunedoara dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 9 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Stadion din Hunedoara judetul Hunedoara. Pensiunea Stadion din Hunedoara judetul Hunedoara dispune de 16 camere ( spatii ) cu un total de 32 locuri.
 
Cazare la Pensiunea C din Hunedoara judetul Hunedoara. Pensiunea C din Hunedoara judetul Hunedoara dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Danut din Hunedoara judetul Hunedoara. Pensiunea Danut din Hunedoara judetul Hunedoara dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Hotel Rusca si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .