Cazare Pensiunea C din Hunedoara

Oferta de cazare la Pensiunea C 3 stele din Hunedoara preturi tarife 2021. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea C Hunedoara facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2021 Revelion 2022 Paste 2021 .

Oferte cazare Hunedoara 2021

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea C

Capacitate unitate :8 Camere (spatii ) cazare avand 16 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea C din Hunedoara judetul Hunedoara. Pensiunea C din Hunedoara judetul Hunedoara dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Carol Davilla, Nr. 1 , Hunedoara, judetul Hunedoara

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Carol Davilla, Nr. 1 , Hunedoara, judetul Hunedoara

Telefon mobil

0254-749.999

Alte unitati de cazare din Hunedoara

 
Cazare la Vila Tiffany din Hunedoara judetul Hunedoara. Vila Tiffany din Hunedoara judetul Hunedoara dispune de 16 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Danut din Hunedoara judetul Hunedoara. Pensiunea Danut din Hunedoara judetul Hunedoara dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Maria din Hunedoara judetul Hunedoara. Pensiunea Maria din Hunedoara judetul Hunedoara dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 9 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Stadion din Hunedoara judetul Hunedoara. Pensiunea Stadion din Hunedoara judetul Hunedoara dispune de 16 camere ( spatii ) cu un total de 32 locuri.
 
Cazare la Hotel Rusca din Hunedoara judetul Hunedoara. Hotel Rusca din Hunedoara judetul Hunedoara dispune de 103 camere ( spatii ) cu un total de 196 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea C si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .