Cazare Pensiunea Corina 1 din Sibiu

Oferta de cazare la Pensiunea Corina 1 2 stele din Sibiu preturi tarife 2021. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Corina 1 Sibiu facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2021 Revelion 2022 Paste 2021 .

Oferte cazare Sibiu 2021

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Corina 1

Capacitate unitate :15 Camere (spatii ) cazare avand 24 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Corina 1 din Sibiu judetul Sibiu. Pensiunea Corina 1 din Sibiu judetul Sibiu dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Sos. Alba-iulia, Nr. 104 , Sibiu, judetul Sibiu

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Sos. Alba-iulia, Nr. 104 , Sibiu, judetul Sibiu

Telefon mobil

0269-227.451

Alte unitati de cazare din Sibiu

 
Cazare la Vila Villa Astoria - Sf. Mina Hotel din Sibiu judetul Sibiu. Vila Villa Astoria - Sf. Mina Hotel din Sibiu judetul Sibiu dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 32 locuri.
 
Cazare la Vila Casa Weidner din Sibiu judetul Sibiu. Vila Casa Weidner din Sibiu judetul Sibiu dispune de 23 camere ( spatii ) cu un total de 43 locuri.
 
Cazare la Vila Casa Cristina din Sibiu judetul Sibiu. Vila Casa Cristina din Sibiu judetul Sibiu dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Maria din Sibiu judetul Sibiu. Pensiunea Maria din Sibiu judetul Sibiu dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Corina din Sibiu judetul Sibiu. Pensiunea Corina din Sibiu judetul Sibiu dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 27 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Corina 1 si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .