Cazare Vila Casa Cristina din Sibiu

Oferta de cazare la Vila Casa Cristina 3 stele din Sibiu preturi tarife 2021. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Vila Casa Cristina Sibiu facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2021 Revelion 2022 Paste 2021 .

Oferte cazare Sibiu 2021

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Vila Casa Cristina

Capacitate unitate :8 Camere (spatii ) cazare avand 16 locuri de cazare

Cazare la Vila Casa Cristina din Sibiu judetul Sibiu. Vila Casa Cristina din Sibiu judetul Sibiu dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Lucian Blaga, Nr. 13 , Sibiu, judetul Sibiu

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Lucian Blaga, Nr. 13 , Sibiu, judetul Sibiu

Alte unitati de cazare din Sibiu

 
Cazare la Vila Villa Astoria - Sf. Mina Hotel din Sibiu judetul Sibiu. Vila Villa Astoria - Sf. Mina Hotel din Sibiu judetul Sibiu dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 32 locuri.
 
Cazare la Vila Casa Weidner din Sibiu judetul Sibiu. Vila Casa Weidner din Sibiu judetul Sibiu dispune de 23 camere ( spatii ) cu un total de 43 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Maria din Sibiu judetul Sibiu. Pensiunea Maria din Sibiu judetul Sibiu dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Corina 1 din Sibiu judetul Sibiu. Pensiunea Corina 1 din Sibiu judetul Sibiu dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Corina din Sibiu judetul Sibiu. Pensiunea Corina din Sibiu judetul Sibiu dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 27 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Casa Cristina si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .