Cazare Hotel Continental din Suceava

Oferta de cazare la Hotel Continental 3 stele din Suceava preturi tarife 2022. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Hotel Continental Suceava facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2022 Revelion 2023 Paste 2023 .

Oferte cazare Suceava 2022

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Hotel Continental

Capacitate unitate :62 Camere (spatii ) cazare avand 128 locuri de cazare

Cazare la Hotel Continental din Suceava judetul Suceava. Hotel Continental din Suceava judetul Suceava dispune de 62 camere ( spatii ) cu un total de 128 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Mihai Viteazul, Nr. 4-6 , Suceava, judetul Suceava

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Mihai Viteazul, Nr. 4-6 , Suceava, judetul Suceava

Telefon mobil

0230-210.944

Fax

0230-216.266

Alte unitati de cazare din Suceava

 
Cazare la Vila Magic Bucovina din Suceava judetul Suceava. Vila Magic Bucovina din Suceava judetul Suceava dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.
 
Cazare la Vila Casa De Oaspeti din Suceava judetul Suceava. Vila Casa De Oaspeti din Suceava judetul Suceava dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Vila Casa Aristocrat din Suceava judetul Suceava. Vila Casa Aristocrat din Suceava judetul Suceava dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.
 
Cazare la Vila Alice din Suceava judetul Suceava. Vila Alice din Suceava judetul Suceava dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 19 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Leaganul Bucovinei din Suceava judetul Suceava. Pensiunea Leaganul Bucovinei din Suceava judetul Suceava dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 19 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Hotel Continental si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .