Cazare Hotel Sonnen Hof din Suceava

Oferta de cazare la Hotel Sonnen Hof 4 stele din Suceava preturi tarife 2022. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Hotel Sonnen Hof Suceava facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2022 Revelion 2023 Paste 2023 .

Oferte cazare Suceava 2022

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Hotel Sonnen Hof

Capacitate unitate :58 Camere (spatii ) cazare avand 116 locuri de cazare

Cazare la Hotel Sonnen Hof din Suceava judetul Suceava. Hotel Sonnen Hof din Suceava judetul Suceava dispune de 58 camere ( spatii ) cu un total de 116 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

B-dul Sofia Vicoveanca, Nr. 68 , Suceava, judetul Suceava

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

B-dul Sofia Vicoveanca, Nr. 68 , Suceava, judetul Suceava

Alte unitati de cazare din Suceava

 
Cazare la Vila Casa Aristocrat din Suceava judetul Suceava. Vila Casa Aristocrat din Suceava judetul Suceava dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.
 
Cazare la Vila Alice din Suceava judetul Suceava. Vila Alice din Suceava judetul Suceava dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 19 locuri.
 
Cazare la Vila Magic Bucovina din Suceava judetul Suceava. Vila Magic Bucovina din Suceava judetul Suceava dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.
 
Cazare la Vila Casa De Oaspeti din Suceava judetul Suceava. Vila Casa De Oaspeti din Suceava judetul Suceava dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Scorpion din Suceava judetul Suceava. Pensiunea Scorpion din Suceava judetul Suceava dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 23 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Hotel Sonnen Hof si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .