Cazare Pensiunea Bi-com din Suceava

Oferta de cazare la Pensiunea Bi-com 3 stele din Suceava preturi tarife 2022. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Bi-com Suceava facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2022 Revelion 2023 Paste 2023 .

Oferte cazare Suceava 2022

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Bi-com

Capacitate unitate :15 Camere (spatii ) cazare avand 30 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Bi-com din Suceava judetul Suceava. Pensiunea Bi-com din Suceava judetul Suceava dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Narciselor, Nr. 20-22 , Suceava, judetul Suceava

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Narciselor, Nr. 20-22 , Suceava, judetul Suceava

Telefon mobil

0230-520.007

Fax

0230-520.007

Alte unitati de cazare din Suceava

 
Cazare la Vila Magic Bucovina din Suceava judetul Suceava. Vila Magic Bucovina din Suceava judetul Suceava dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.
 
Cazare la Vila Casa De Oaspeti din Suceava judetul Suceava. Vila Casa De Oaspeti din Suceava judetul Suceava dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Vila Casa Aristocrat din Suceava judetul Suceava. Vila Casa Aristocrat din Suceava judetul Suceava dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.
 
Cazare la Vila Alice din Suceava judetul Suceava. Vila Alice din Suceava judetul Suceava dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 19 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Scorpion din Suceava judetul Suceava. Pensiunea Scorpion din Suceava judetul Suceava dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 23 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Bi-com si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .