Cazare Pensiunea Eldopol din Arad

Oferta de cazare la Pensiunea Eldopol 2 stele din Arad preturi tarife 2021. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Eldopol Arad facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2021 Revelion 2022 Paste 2021 .

Oferte cazare Arad 2021

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Eldopol

Capacitate unitate :9 Camere (spatii ) cazare avand 18 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Eldopol din Arad judetul Arad. Pensiunea Eldopol din Arad judetul Arad dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Stefan Tenetchi, Nr. 2/4 , Arad, judetul Arad

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Stefan Tenetchi, Nr. 2/4 , Arad, judetul Arad

Telefon mobil

0357-444.714

Alte unitati de cazare din Arad

 
Cazare la Vila Cristian din Arad judetul Arad. Vila Cristian din Arad judetul Arad dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.
 
Cazare la Vila Centrul De Vizitare Ceala din Arad judetul Arad. Vila Centrul De Vizitare Ceala din Arad judetul Arad dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 36 locuri.
 
Cazare la Vila Paradis din Arad judetul Arad. Vila Paradis din Arad judetul Arad dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Poiana din Arad judetul Arad. Pensiunea Poiana din Arad judetul Arad dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Onalisa din Arad judetul Arad. Pensiunea Onalisa din Arad judetul Arad dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Eldopol si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .