Cazare Pensiunea West din Arad

Oferta de cazare la Pensiunea West 2 stele din Arad preturi tarife 2023. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea West Arad facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2023 Revelion 2024 Paste 2024 .

Oferte cazare Arad 2023

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea West

Capacitate unitate :12 Camere (spatii ) cazare avand 24 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea West din Arad judetul Arad. Pensiunea West din Arad judetul Arad dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Petru Rares, Nr. 66 , Arad, judetul Arad

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Petru Rares, Nr. 66 , Arad, judetul Arad

Telefon mobil

0257-234.257

Alte unitati de cazare din Arad

 
Cazare la Vila Cristian din Arad judetul Arad. Vila Cristian din Arad judetul Arad dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.
 
Cazare la Vila Centrul De Vizitare Ceala din Arad judetul Arad. Vila Centrul De Vizitare Ceala din Arad judetul Arad dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 36 locuri.
 
Cazare la Vila Paradis din Arad judetul Arad. Vila Paradis din Arad judetul Arad dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Neta din Arad judetul Arad. Pensiunea Neta din Arad judetul Arad dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 25 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Miorita din Arad judetul Arad. Pensiunea Miorita din Arad judetul Arad dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea West si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .