Cazare Hotel Anna din Baile Tusnad

Oferta de cazare la Hotel Anna 3 stele din Baile Tusnad preturi tarife 2021. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Hotel Anna Baile Tusnad facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2021 Revelion 2022 Paste 2021 .

Oferte cazare Baile Tusnad 2021

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Hotel Anna

Capacitate unitate :28 Camere (spatii ) cazare avand 56 locuri de cazare

Cazare la Hotel Anna din Baile Tusnad judetul Harghita. Hotel Anna din Baile Tusnad judetul Harghita dispune de 28 camere ( spatii ) cu un total de 56 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Oltului, Nr. 128 , Baile Tusnad, judetul Harghita

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Oltului, Nr. 128 , Baile Tusnad, judetul Harghita

Alte unitati de cazare din Baile Tusnad

 
Cazare la Pensiunea Daniel din Baile Tusnad judetul Harghita. Pensiunea Daniel din Baile Tusnad judetul Harghita dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Lala din Baile Tusnad judetul Harghita. Pensiunea Lala din Baile Tusnad judetul Harghita dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 21 locuri.
 
Cazare la Pensiunea La Moara La Fagadau din Baile Tusnad judetul Harghita. Pensiunea La Moara La Fagadau din Baile Tusnad judetul Harghita dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Iris din Baile Tusnad judetul Harghita. Pensiunea Iris din Baile Tusnad judetul Harghita dispune de 20 camere ( spatii ) cu un total de 40 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Ibolya din Baile Tusnad judetul Harghita. Pensiunea Ibolya din Baile Tusnad judetul Harghita dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Hotel Anna si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .