Cazare Pensiunea Sara 3 din Baile Tusnad

Oferta de cazare la Pensiunea Sara 3 3 stele din Baile Tusnad preturi tarife 2021. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Sara 3 Baile Tusnad facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2021 Revelion 2022 Paste 2021 .

Oferte cazare Baile Tusnad 2021

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Sara 3

Capacitate unitate :13 Camere (spatii ) cazare avand 26 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Sara 3 din Baile Tusnad judetul Harghita. Pensiunea Sara 3 din Baile Tusnad judetul Harghita dispune de 13 camere ( spatii ) cu un total de 26 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Jokai Mor, Nr. 13 , Baile Tusnad, judetul Harghita

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Jokai Mor, Nr. 13 , Baile Tusnad, judetul Harghita

Alte unitati de cazare din Baile Tusnad

 
Cazare la Pensiunea Daniel din Baile Tusnad judetul Harghita. Pensiunea Daniel din Baile Tusnad judetul Harghita dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Panorama din Baile Tusnad judetul Harghita. Pensiunea Panorama din Baile Tusnad judetul Harghita dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 32 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Olt din Baile Tusnad judetul Harghita. Pensiunea Olt din Baile Tusnad judetul Harghita dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 28 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Lorand din Baile Tusnad judetul Harghita. Pensiunea Lorand din Baile Tusnad judetul Harghita dispune de 3 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Lala din Baile Tusnad judetul Harghita. Pensiunea Lala din Baile Tusnad judetul Harghita dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 21 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Sara 3 si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .